Nederlands

Kerkplein 2
3941HV Doorn
Nederland

Leren & werken

Onze medewerkers leren en ontwikkelen op verschillende manieren en allerlei vormen kunnen worden ingezet. Voor de persoonlijke (ontwikkel)vraagstukken hebben we een coach en een loopbaanadviseur in huis.

We laten ons graag inspireren door nieuwe frisse en vooral ook jonge mensen. Wij bieden ruimte aan trainees en bieden regelmatig leer- en werkervaringsplaatsen, stages en afstudeeropdrachten. Ieder jaar vinden zo’n 20 tot 30 mensen bij ons een plek.

Traineeprogramma’s

Het programma Kickstart Your Social Impact, richt zich op duurzame en innovatieve projecten. Bij onze gemeente hebben verschillende trainees gewerkt en waardevolle projecten gedaan.

Exploitatie groen gasstation
Ontwikkeling stationsgebied
Ontvangstbeleving

Kickstart

Het programma Newpublic voedt overheidsorganisaties met jonge professionals. Ze willen jonge talenten nieuwe en frisse input laten leveren in bestaande organisaties. Het motto Durven, Doen, Delen (3D) staat hierbij centraal.

Beroepsbegeleidend leren
Er is bijvoorbeeld een leer- en werkplek bij het KlantContactCentrum en we werken nauw samen met Ocaro en het ROC Midden Nederland. Met een goede stage verbeter je je positie op de arbeidsmarkt. Het leer- en werktraject wordt afgesloten met een MBO-3 opleiding ‘waardevol klantcontact voor KCC medewerkers’.