Nederlands

Kerkplein 2
3941HV Doorn
Nederland

Projectleider Civiel

Vacaturedetails

Werkgebied

Utrecht
Doorn

Contract

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Salaris

Branches

Gemeente

Opties

Solliciteren
Printen
Share |

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Projectleider Civiel

Van10-09-2020 LocatieDoorn UrenFulltime OpleidingHBO

De organisatie

Je gaat werken voor een mooie gemeente met ruim 49.000 inwoners, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De Utrechtse Heuvelrug is rijk aan natuur en cultuurhistorie. Je vindt er landgoederen, buitenplaatsen en natuurlijk het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een grote openbare ruimte met een groen karakter, waar we zorgvuldig mee omgaan, zowel voor wat betreft inrichting als beheer.

Onze gemeente is ideaal om in te wonen, werken en recreëren. De organisatie bestaat uit 6 afdelingen, ook wel thema’s genoemd: Samenleving, Omgeving, Buitenruimte, Koers, Fundament en Publiek. Binnen thema Buitenruimte zijn ongeveer 70 mensen werkzaam, die in drie teams zijn onderverdeeld, te weten team Beheer, Onderhoud en Inrichting.

Voor het thema Buitenruimte, team Inrichting, zijn wij op zoek naar een:

Projectleider Civiel

36 uur

Jouw functie als Projectleider Civiel

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van civieltechnische projecten. Je werkt aan projecten vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoering en overdracht naar de beheerder.

Je zorgt voor een integrale benadering van projecten en stemt en weegt de belangen van stakeholders af. Je zorgt voor een gedragen plan door een passend participatieproces. Je bent een ware netwerker, zowel binnen als buiten de organisatie.

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen, bewaken en bijsturen van onze projecten. Veiligheid, kwaliteit, financiën, techniek, organiseren en samenwerken zijn daarbij sleutelwoorden.

Je bent onderdeel van het team Inrichting dat hoofdzakelijk uit projectleiders bestaat. Kennis delen en elkaar versterken waar mogelijk zijn in dit team belangrijke elementen.

Dit is je toegevoegde waarde

Je bent een stevige persoonlijkheid en durft beslissingen te nemen. Je bent strategisch ingesteld. Je weet verschillende belangen met elkaar te verbinden. Tegelijkertijd verlies je het resultaat niet uit het oog en kun je hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Je beschikt over politiek bestuurlijke sensitiviteit en kunt goed omgaan met verschillende belangen. Je bent communicatief sterk, je kunt snel schakelen en je bent een verbinder.

Dit breng je mee

  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding afgerond;
  • Ten minste drie jaar ervaring als projectleider op civieltechnische projecten;
  • Je bent ondernemend, omgevingsbewust en resultaatgericht. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en uitstekende adviesvaardigheden, wat je tot een stevige gesprekspartner maakt.
  • Ervaring met het werken in een politiek gevoelige omgeving is een pré;

Daarnaast herken je jezelf in onze kernwaarden: omgevingsgevoelig, verantwoordelijk, dienstverlenend, samenwerken en zelfreflectie.

Wat biedt Gemeente Utrechtse Heuvelrug jou?

Wij bieden jou een uitdagende baan, enthousiaste collega’s en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op:

  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, die bij een goede beoordeling wordt omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • een bruto maandsalaris van € 2.973,- (aanloopschaal) tot € 5.169, - (schaal 11 Cao Gemeenten) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en werkervaring.
  • een uitstekende pensioenregeling.
  • een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je maandelijkse salaris. Aan jou de keuze hoe je het IKB inzet, bijvoorbeeld voor verlof, opleidingskosten en/of vakbond contributie. Of je laat het geld op je bankrekening storten.
  • er is ruimte om flexibel te werken, met flexibele werkplekken en de mogelijkheid om thuis te werken.

Solliciteren op de functie van Projectleider Civiel

Is deze functie van projectleider civiel op jouw lijf geschreven? Wacht niet langer en mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton. Reageer in elk geval vóór 5 oktober a.s. en vermeld bij je reactie het vacaturenummer 28-BU-20.

Vragen over deze vacature? Stel deze aan Irena Goderie, teamleider Inrichting of bij Esther Daleman, P&O adviseur, beiden bereikbaar op 0343-565600.

Social media

Wij maken gebruik van social media en bekijken o.a. jouw eventuele LinkedIn-profiel. Check gerust die van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Projectleider Civiele Techniek, Civiel Technisch Projectmanager, Civiele Techniek, Projectmanager, Projectmanagement, Projectleider, hbo, Overheid, Gemeente, vacature Utrechtse Heuvelrug

   
Vacature delen    
14-08-2020 Doorn Parttime MBO
03-09-2020 Doorn Parttime HBO